Månedsarkiv 7. september 2018

Til Pressebrug

foside

dette må bruges til avisen eller radio og tv eller links her skriver jeg mine bøger
(Dette er bog er nok den længste et nogen som selv har muskelsvind har skriven uden hjælp og støtte i 2017

(Dette er bog er nok den længste et nogen som selv har muskelsvind har skriven uden hjælp og støtte i 2017

Min selvbiografi & livshistorie som er med mine erindringer. Men husk jeg har mange år i nu Før og efter jeg fik muskelsvind i 1987 men også om mit liv før & efter jeg har haft en BPA i år mens … Læs mere min kommune, ikke ville have at jeg skulle have en kørestol der skal kunde bruges træls, som jeg kan bruge til noget. Ellers kan jeg siger at jeg finder min ikke i den måde min kommune gøre tingen på, så folk ikke må kunde live et liv. kan sige at min kommune. de har lyve groft flere gang. over for mig, de kan ikke forstå at jeg har muskelsvind. og ville have min stol tilpasset ja men det er ikke nemt når jeg ikke må bestemme det selv. Dette er noget ved noget en masse om kørestole jo. ellers jeg kan ikke noget selv uden en bpa-hjælper. men flere at mine hjælper de tale falsk på en måde de har talt om mig, til kommunen om, alt dette der hvad mit job. som deres bpa-arbejdsleder for dem så jeg skulle sige hvad bruge af hjælp ikke om vent jo. Men jeg ved også godt hvad en går ud på det som en BPA-arbejdsleder for hjælper skal, dette er så med i denne bog, den er også om min morfar vil med muskelsvind. som jeg har Emilius efter. Men husk jeg ville ikke lyve i denne bog. For ville du lyve overfor dig selv? men dette er en bog om mine 44 år. husk jeg ville ikke dø. Jeg vil leve og leve dette er mit motto BPA-arbejdsleder for ever. og leve for ever.

Dette er også et bevis på at jeg ikke sider dagen lang men er aktiv i flere forskelle ting & jeg laver noget. Hverdag Jeg har altid haft mange idéer før og efter at jeg fik muskelsvind. men efter de 31 år kan jeg ikke så maget mere. Fordi jeg har min funktionsevne er bliven. Er bliven mere massivt nedsatte så, jeg ikke maget muskelkraft tilbage. Der for skal jeg også bruge en BPA for ever dette er jo kun muskelsvind jeg har. dette er der sku ikke noget at gøre

ved dette har jeg viste de sidste 30 år. men eller har jeg det sku supergodt. I dette liv har også fordi jeg skal bruge hjælp. Jeg skal også bruge hjælpe fra en handicaphjælper De næste 30år i fremtiden. Jeg er glad så længe jeg må leve dette liv.

Men jeg har jeg ikke har haft det beste liv med at få hjælper fordi de har ikke været de beste i verden noget kunde ikke forstå at jeg skulle bruge mere og mere hjælp de sage tit dette kan du godt selv klaus og jeg sage dette kan jeg ikke mere selv hjælper. dette er sku noget der kan gøre alle sure som ikke kan noget selv. Så denne bog ender med at de hjælper jeg har haft lyver om mit muskelsvind. Over for min kommune lige om hvad loven siger til en hjælper om det jeg ikke kan mere fordi jeg har muskelsvind. Læs mere om det i denne bog om mit liv i 43 år. Siden 1973 og frem til i dag. En Dagbog Af Klaus Emilius)

der flere bøger på vej i fremtiden